Mieke's Hof
Oma Mieke

Een bijzondere vrouw

Oma Mieke begon halverwege de vorige eeuw uit liefhebberij met het houden van kippen. Ze bleek een ware handelsgeest te hebben. Naast haar buurtgenoten, kochten ook gasten van het nabij gelegen vakantiepark Bosbad Hoeven, eieren bij oma Mieke. Ze was een hartelijke dame, die nooit om een praatje verlegen zat.

Er kwam een klein winkeltje met een potkachel,  waarop ze voor haar gasten warme soep kookte. Op haar vijfentachtigste had ze nog altijd twaalfhonderd kippen.

De naam Mieke’s Hof is een ode aan oma Mieke.

Lenette en Ron

Gastvrouw en Gastheer

Lenette en Ron Braspenning zijn de gastvrije eigenaars van Mieke’s Hof. Ze vinden het bijzonder om je te kunnen ontvangen op hun woon- en werkdomein.  

Lenette is het eerste aanspreekpunt voor gasten van de camperplaats en de winkel. Ze is jarenlang actief geweest in de horeca en voedinghygiëne.

Ron heeft zijn focus op de melkveehouderij aan de overkant van de straat en op onderhoud van het land. Je zult beiden zeker tegenkomen tijdens je bezoek aan Mieke’s hof.

Wie je ook kunt treffen op het erf is Piekie, de rode boerderijpoes. Zij is niet vies van een beetje aandacht, maar gaat het liefst haar eigen gang. 

genieten van het goede leven op Mieke's Hof

Even er tussenuit met je camper?

Ons logo is ontworpen door Gwen Goevaerts aan de hand van een oude foto waarop oma Mieke een koe aan het melken is. 

Contact

Slikstraat 15
4741 SC Hoeven
The Netherlands

+31 (0)6 51926888

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©

Mieke's Hof
Alle rechten voorbehouden.

top