Skip to main content

Openingsweekend in Country Sfeer

Openingsweekend in Country Sfeer

Met de opening van het camperseizoen heten Lenette en Ron je van harte welkom op Mieke's Hof.

Op donderdag 25 april 2024 ben je van harte welkom op Mieke's Hof.
Onze foodcaravan is die avond open.

Vrijdag 26 april 2024 hebben wij om 18.00 uur een optreden gepland van de Nederlands countryband Crossroads met Pam MacBeth en Cash on Delivery (COD).  Tijdens het optreden is er de officiële opening van onze foodcaravan en zal hierbij de naam worden onthuld.  Tijdens het optreden zorgen wij voor aangepaste countrysnacks en lekkere drankjes.  Kom je als een echte cowboy of cowgirl en wordt je geselecteerd dan kan het zijn dat je op zaterdag een cadeautje krijgt.

Op zaterdag 27 april 2024 is er een middagprogramma met nostalgische countryspelen en hierbij horen natuurlijk ook lekkere versnaperingen en drankjes.

Arrangement

  • Kind (-12 jaar) € 20,00 per kind
  • Volwassen (+ 12 jaar) € 35,00 per persoon

Dit arrangement is enkel te boeken met 3 overnachtigingen.

Crossroads met Pam MacBeth en Cash on Delivery (COD)
Pam MacBeth groeide op in een huis vol verschillende muziekstijlen. Op een dag hoorde je klassieke rock van "Led Zeppelin" uit de stereo van haar broer, "Fleetwood Mac" uit de radio van haar moeder en "Willie Nelson" uit de rode Chevy pick-uptruck van haar vader. Cash on Delivery heeft alles gespeeld van traditionele countrymuziek tot en met de westkust sound van The Eagles en Sandy Coast.  

Maar met een hart voor countrymuziek halen Pam en de band inspiratie uit enkele van de beste muziekgenres om hun eigen stijl te vormen. Het kruispunt van country, rock en popmuziek is te zien bij veel artiesten zoals Stevie Nicks, Sheryl Crow, Bonnie Raitt, The Eagles en The Rolling Stones. Met de geweldige band Cash on Delivery en Pam nemen ze je mee naar het kruispunt waar deze muziekgenres samenkomen. 

Evenement-informatie

Startdatum 25-04-2024 13:00
Einddatum 27-04-2024 13:00
Sluitingsdatum 26-04-2024
Max. deelnemers 100
Ingeschreven 34
Aantal plaatsen beschikbaar 66
Prijs per persoon € 35,00
Locatie Camperplaats Mieke's Hof

Wij accepteren geen inschrijvingen meer